Tel : +31(0)6 49487133
Walking floor

GMP Transport

Good Manufacturing Practice (GMP) is een productie gerelateerde kwaliteitszorgbenadering. Deze wordt onder andere toegepast in de voedingsmiddelenindustrie. De nadruk ligt hier op hygiëne. De criteria stellen concrete eisen aan bedrijfsinrichting, werkwijze en het vastleggen hiervan. Bedrijven in de diervoedersector kunnen echter ook een stapje verder met behulp van de GMP+ regeling van het GMP international. De basis van deze regeling wordt gevormd door EN-ISO 9001, ISO 22000 en de HACCP principes.

Belang GMP

Dankzij deze regeling kunnen wij onze klanten aantoonbaar waarborgen dat onze transportmiddelen eraan bijdragen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders voldoen aan de wettelijke voorschriften en aan alle wettelijke eisen.

De diervoeders transporteren wij met een speciaal gebouwde walking-floor trailer met besturing op de achterste 2 assen waardoor deze trailer zeer wendbaar is, en tevens te besturen vanuit de cabine middels een afstandbediening.

GMP Keurmerk

Door het hoge aanzien van het keurmerk GMP+ zijn wij trots dit voor onze transport te mogen uitdragen richting onze klanten.

U kunt ons vinden in een openbaar register van GMP+ international.

GMP Keurmerk

Bel nu